ceturtdiena, 2015. gada 23. jūlijs

Dove Summer Glow

Čau!
Tā kā šī vasara, maigi sakot, ir ne visai izdevusies laikapstākļu ziņā un saulīte galīgi mūs nav lutinājusi ar siltajiem saules stariem, tad šādā vasarā talkā nāk Dove paštonējošais losjons!
Since this summer has been pretty cold, my absolute favorite has been this amazing Dove Summer Glow self tanner lotion.

Dove Summer Glow losjons ir ļoti ērtā iepakojumā, kas burtiski kliedz vasara!! iedegums!! saule!! Tūbiņā ir 250 ml produkta un tā aptuvenā cena ir 5 eiro.
Dove Summer Glow lotion has very nice, comfortable packaging which totally screams summer!! tan!! sun!! Tube has 250 ml of product for about 5 euros.
 
Dove Summer Glow barojošs losjons ar vieglu spīdumu normālai ādai. Baro ādu un piešķir tūlītēju mirdzumu, pakēpeniski veidojot vieglu, vasarīgu iedegumu. 
Dove Summer Glow is moisturizing lotion with a little bit of shine for normal skin. It moisturizes the skin and makes it instantly glow, making gradual, summery tan. 
 
 Losjonam ir ļoti patīkama, viegla konsistence, ko ir ārkārtīgi viegli ierīvēt ādā un tas neatstāj nekādu lipīgu kārtiņu, kā arī ļoti ātri iesūcas, kas der perfekti vasaras laikam. Kā arī tam piemīt ļoti jauka, patīkama smarža.
Lotion has very light consistency, which makes it really easy to blend it into the skin, it doesn't leave any sticky residue and it soaks into the skin really fast, which is perfect for summer. It also has very nice smell.
 
 Šis ir mans pirmais paštonējošais līdzeklis, ko jebkad esmu lietojusi un esmu priecīga, ka pirmais iespaids paštonējošo līdzekļu klāstā man ir bijis pozitīvs. To ir ļoti viegli ierīvēt ādā, tas neatstāj pleķus un turas vairākas dienas (arī pēc dušas).
This is my first self tanner and I'm happy that my first experience was positive. It is sooo easy to use it, it soaks in right away, blends really easily and doesn't leave any streaks, it stays on for a couple of days (even after the shower).
 
Šeit var redzēt, ka tas ir vieglā karameļu krāsas tonī, taču ierīvējot to ādā var pamanīt nelielos spīdumiņus un pirmais iedegums parādās apmēram 2h laikā, taču dienas laikā tas kļūst arvien tumšāks.
As you can see it has light caramel color and when you blend it into the skin it has slight shimmer and the first tan shows up after about 2h hours, then it gets darker and darker through the day.
Pirmā bilde ir pirms un otrā bilde ir pēc 2h, var redzēt nelielu atšķirību, taču dienas beigās tonis ir daudz tumšāks. Mans novērtējums 5 margrietiņas no 5.
The first picture is before and second is after 2h, you can see slight difference, but at the end of the day it gets much darker. I would give this product 5 out of 5 daisies.

8 komentāri:

  1. Man arī ļoti ļoti patīk šis, šodien nopirku vēl vienu rezervei :D! Un man personīgi ļoti patīk arī tas spīdums! Nezinu, kur es biju agrāk, jo tirgū tas ir salīdzinoši sen! Super vasarai! :)

    AtbildētDzēst
  2. Nesaķerās sausajos ādas laukumos?
    Visi šo tik slavē, slavē, bet tā arī nav sanācis pamēģināt, jo mājās parasti jau n-tie citi ķermeņa zieķi :D

    AtbildētDzēst
  3. Kā ar nost mazgāšanu? paštonējošie parasti vistrakāk izskatās, kad sāk mazgāties nost.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Principā man nekādu problēmu nebija, galvenais ir izmantot skrubi ;)

      Dzēst
  4. jā.. šis būs jāpamēģina. Mans bioderma aerosols iet uz beigām. Un vasaras kā nav, tā nav...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, šī vasara mūs galīgi nav priecējusi ar siltumu :/

      Dzēst