trešdiena, 2013. gada 2. janvāris

2012. gada favorīti!

Heihei!

(Attēla vietne - klik)

Sveiciens visiem 2013. gadā! Novēlu visiem tikai to labāko šajā gadā!
Šajā rakstā apkopoju visus 2012. gada favorītus. Vērtēšanas kritēriji - jo biežāk lietoju, jo vairāk patīk. :D Sanāk, ka šie ir mani 2012. gada visbiežāk lietotie produkti. Lai gan bija diezgan grūti atcerēties, ko lietoju pagājušā gada ziemā un pavasarī, tā kā noteikti esmu kaut ko palaidusi garām. 


Kosmētika


Vienīgais tonālais krēms, ko lietoju ir Maybelline Fit me. Viegli uzklāt dažādos veidos gan ar sūklīti, gan ar otiņu, gan ar pirkstiem. Nav "smags'' uz sejas, nav diezgan sedzošs, bet nelieliem apsārtumiem derēs. Visā visumā, mans favorīts!
Ilgi meklēju sev piemērotu pūderi. Vēlējos kaut ko vieglu, bet arī matējošu. Biju mēģinājusi arī Maybelline Fit me pūderi, bet tas tomēr nederēja manai spīdīgajai T zonai. Tad, kad oktobrī veikala plauktos sāka parādīties jaunie Essence produkti. Pirmo, ko gribēju nopirkt bija šis Essence fix&matte pūderis. Tas ir lielisks! Mana T zona paliek matēta visas dienas garumā, pat nepielabojot make-up. Varbūt, tikai pašā sākumā, kad pūderi uzklāj ir tas "baltās maskas efekts", bet kad nonāku līdz skolai, pūderis jau ir nosēdies. :)
Essence Ballerina Backstage ēnas lietoju ļooooooti bieži. Tām ir viegls spīdumiņš un samērā laba noturība. Tās man ļoti atgādina izslavēto Maybelline Color Tattoo bad to the bronze, tikai Maybelline ir nedaudz vairāk spīdumiņu. 

(Bildes nav manas. Attēlu vietnes klik un klik)

Uhh... Man ir veseli četri lūpu produkti. :D Labi, sākšu ar, laikam, manu vismīļāko lūpu balzāmu - Dzintars. Aceros, ka lietoju to vairākus gadus atpakaļ un biju aizmirusi, cik šis balzāms ir labs! Dažreiz, man šausmīgi traucē lūpu balzāmu saldās smaržas, taču šim Dzintara lūpu balzāmam smarža ir ļoti neitrāla un nav traucējoša. Tas ļoti labi mitrina lūpas, vienīgais mīnuss ir tas, ka tas ļoti ātri tērējas savas konsistences dēļ.
Nākošais lūpu balzāms ir no The Body Shop. Tam ir patīkama ogu garša, visvairāk, protams, man patīk iepakojums. Aizdomīgi atgādina EOS lūpu balzāmus! Sava lūpu balzāma uzdevumu tas veic labi. Un vēl... Šī lūpu balzāma lietošana raisa atkarību... :D
Veselas divas lūpu krāsas no Maybelline. Vasara un pavasarī man bija atkarība no Maybelline popstick (030 - pink lollipop). Tam ir neliela nokrāsa, taču tas tomēr vairāk velk uz ne visai labi mitrinošu lūpu balzāmu. Īsti nezinu, kādēļ man tik ļoti patīk šī lūpu krāsa/lūpu balzāms. Iespējams tas ir iepakojums? :D
Otru Maybelline lūpu krāsu ļoti bieži lietoju rudenī un tagad. To ir patīkami uzklāt uz lūpām, lūpu krāsa mitrina lūpas un ir diezgan noturīga.

Pārējais


Pirms komentēšu visus šeit redzamos produktus vēlējos pieminēt Bioderma. Lietoju šis firmas produkciju jau divus gadus un esmu ļoti apmierināta. Visi mani sejas kopšanas produkti ir tikai no Bioderma, jo pašlaik uzticos tikai šai firmai. Mans mīļākais Bioderma produkts, ko diemžēl esmu aizmirsusi nofotogrāfēt ir Bioderma Sebium Hydra mitrinošais krēms:

(Abi attēli ņemti no www.google.lv)

Es tiešām dievinu šo krēmu! Lietoju to visu gadu un drīz man būs jāpērk jau trešā tūbiņa. Tas ir viegls, ādu mitrina visas dienas garumā un nav lipīgs. Dažreiz to samaisu ar Bioderma Sebium Mat tinted un iegūstu pati savu vieglo BB krēmu. :D
Tā un tagad ķersimies klāt pie produktiem, kas redzami attēlā.
Pantene Aqua light šampūns. Atklāju to pagājušā gada vasarā un šis ir jau otrais šampūns. Starp šī šampūna lietošanas reizēm biju izmēģinājusi arī citus šampūnus no L'oreal, Garnier un Timotei piedāvātajiem, taču visu laiku atriezos pie šī šampūna. Man patīk, ka pēc tā lietošanas mani mati kļūst ļoti viegli. Kopā ar šo šampūnu lietoju Timotei Organic Delight kondicionieri. Ja sākumā šis kondicionieris man galīgi nepatika, tad tagad es to dievinu. Tas nepadara manus matus smagus un tādus kā salipušus. Perfecto!
Rokas man ir sausas visu gadu. Dīvaini... Taču mani vienmēr glābj šis Garnier intensive 7 days roku krēms. Tas ir ļoti mitrinošs, patīkami smaržo un ātri iesūcas āda. Lai gan biju mēģinājusi arī šī paša krēma medus variantu un tas man galīgi nepatika, jo ilgi iesūcās ādā un okas palika lipīgas.
Duac gēls... O! Pret to man ir īpaša mīlestība. :D Šī man ir, laikam, jau gāda trešā tūbiņa. Lietoju to ik pēc pāris mēnešie, ja rodas vajadzība, jo tomēr šī gēla sastāvā ir antibiotikas. Vairāk par šo gēlu var izlasīt manā "Kā apkarot pumpas?" rakstā.
Pēdējais produkts ir Flormar kalcija gēls. Pirms šī gēla nelietoju nekādas bāzes. Taču kopš iegādājos šo produktu, katru reizi pirms nagu lakas uzklāšanas lietoju šo gēlu, jo esmu tiešām pamanijusi atšķirību kādi mani nagi bija pirms nelietoju nekādas bāzes un pēc. Gēls arī ātri žūst, kas ir liels, liels pluss! 

Ceru, ka šis raksts tev šķita interesants. ;) Arī šajā gadā centīšos blogot pēc iespējas biežāk, kā arī mēģināšu izdomāt dažādas interesantas tēmas par ko rekstīt! Līdz nākamajam rakstam! Attā!

3 komentāri:

  1. Tev jau tad daudz 2012 gada favorīti. Man no Pantene šampūniem rodas kairinājums, tomēr balzāmi nav gan peļami. :)

    AtbildētDzēst
  2. Duac gēls cik dzirēts ir pērkama tikai ar recepti?Tu arī ar recepti pērc un cik Duac maksā?Ļoti labas atsauksmes dzirdētas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. kā jau rakstīju savā rakstā http://alisespasaule.blogspot.com/2012/12/ka-apkarot-pumpas.html , dažās aptiekās to var nopirkt arī bez receptes, bet tas kā paveiksies. ;D cena arī atkarīga no aptiekas 9-11 ls.

      Dzēst