sestdiena, 2013. gada 19. janvāris

Šīs nedēļas pirkumi

Čau!

Šī nedēļa bija tiešām ražīga - pirkumu ziņā. :D Tāpēc vēlējos atrādīt, ko tādu interesantu esmu nopirkusi, izteikt savu viedokli un pirmo iespaidu par produktiem, kurus esmu iegādājusies. 


Tā kā bargie laikapstākļi pēdējā laikā ir iedragājuši manu nagu izskatu, nolēmu par tiem nedaudz vairāk parūpēties. Iegādājos biovasku nagiem, ko esmu lietojusi tikai vienu reizi, bet es tiešām jau redzu atšķirību. Tas mitrina kutikulas un intesnīvi baro pašu nagu. Vaskam nav īpaši nekādas smaržas, iesūcas tas pietiekoši ātri. Lai gan uz iepakojuma teikts, ka to ieteicams lietot uz nakti, domāju, ka to var izmantot arī pa dienu, ja ir vēlme un laiks.
Iegādājos jaunu bāzi - Paloma nail expert. Uz iepakojuma teikts, ka tās sastāvā ir dimanta putekļi (hahaha, noteikti!). Bāze stiprina un aizsargā nagus. Vēl nēesmu mēģinājusi, bet mēneša beigās varēs redzēt, vai tā iekļūs manos favorītos, vai nē.
Iegādājos arī divas Maybelline colorama nagu lakas. Vienu klasiski, bārbiju rozā krāsā (06), bet otra ir asinssarkana krāsa ar maziem, maziem spīdumiņiem (54):

(avots - klik.)

Man ir vesela kaudze ar tumši sarkanām/asinssarkanām nagu lakām, bet šī tiešām ir unikāla. Lai gan kā jau var redzēt bildē uz nagiem tā nav tik intensīvi sarkana kā burciņā. Kad to uzkrāso uz nagiem, tā iegūst tādu kā sārtu toni.


Parasti es lietoju Biodermas ūdeni, kas ir domāts taukainai ādai, bet šoreiz nolēmu izmēģināt izslavēto Bioderma Sensibio ūdeni, tā kā pēdējā laikā ievēroju, ka ūdentiņš, kas ir domāts taukainai ādai nepatīkami savelk ādu. Šis Sensibio ūdens mani patīkami pārsteidza, tas kardināli atšķiras no Sebium H2O! Tam nav smaržas, tas nesavelk ādu un, man šķiet, ka attīra to pat labāk nekā Sebium ūdenis. Turpmāk, laikam, iegādāšos Sensibio sērijas ūdeni.

(avots - klik.)

Maybelline Color Tattoo ēnas (40-Permanent Taupe). Gaidīju tās ar lielu nepacietību. Domāju, ka būs kaut kas wow, bet... Nu es, nezinu, ēnas kā ēnas. Nekas īpašs! Arī noturība nav diez ko liela, turas labi, ja 6 stundas. Lai gan uz iepakojuma rakstīts, ka tām ir 24 stundu noturība. Pff, muļķības!
Nesen iegādājos arī Maybelline gēla acu laineri. Arī šis produkts sola 24 stundu noturību. Nu kas tas ir? Kurš vispār grib, lai laineris vai acu ēnas turas 24 stundas? Noturība tam ir maksimums 7-8 stundas. Uzklāt to ir ļoti viegli. Izmantojot to pašu otiņu, kas nāk komplektā var iegūt pavisam smalku līniju vai dramatisku.
Stipple otiņu no e.l.f. vēlējos jau sen un beidzot to ieguvu! Pasūtīju to no NYX Latvijas oficiālās mājsaslapas (pasūtīt man ir daudz izdevīgāk nekā aizbraukt pašai, jo dzīvoju Rīgas otrā galā). Piegādes maksa bija 1.80 ls. Otiņu vēl nēesmu izmēģinājusi, bet sariņi ir ļoti mīksti un patīkami.


Pāris nedēļas atpakaļ nopirku Sofijas Kinselas grāmatu "Shopaholic Ties the Knot". Nesen nopirku grāmatas otro daļu latviešu valodā. Izlasīju to pāris dienās (drīz būs atauksme par grāmatu) un vēlējos iegādāties arī nākamo daļu. Latviešu valodā ir tulkotas pirmās divas daļas, pārējās grāmatas ir angļu valodā. Lasīt iesāko pavisam nesen, taču jau varu teikt, ka kā jau visas Sofijas Kinselas grāmatas, arī šī būs smieklīga. 

11 comments:

  1. Tu viņas vienas pašas lieto, tās Color Tattoo acu ēnas? Ja jā, tad viņas tā arī turās uz taukainiem plakstiņiem, bet ja pa virsu uzklāsi līdzīga toņa acu ēnas(sausās), nostiprināsi krēmaveida tesktūru, tad acu ēnas noteikti turēsies vēl paipildus kādas 6 vai 7 stundas. Man no 7 rītā līdz 10 vakarā, nekas nekur nekrājas, kad nostiprinu šīs te krēmveida ēnas ar parastajām. :) Pamēģini!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, parasti lietoju tās vienas pašas ar laineri vai kaut ko tādu, bet būs japamēģina tava ideja. ;)

      Dzēst
  2. Nagu biovasks man jau ir ļoti sen, labi, ka atgādināji kā tas īsti izskatās iepakojumā;D Un es atkal jūtu ļoti labi bišu vaska smaržu.

    Par Colour Tattoo piekrītu- gaidīju kaut ko sevišķāku, bet noturība man patīk:)

    AtbildētDzēst
  3. Ja drikst zinat-kur Tu pirki to vasku nagiem? No si aukstuma ta vien jutu, ka man ar ko tadu vajadzetu nadziniem.

    AtbildētDzēst
  4. o, noteikti pastāsti, kā tā ota uzvedas. jau kādu laiku domāju, ka man arī šādu vajadzētu, tikai pagaidām otu mazgāšanas slinkums ņem virsroku :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. atļaušos izteikt arī savu viedokli. :D
      ja ir izvēle starp kādu citu un šo tonālā otu, noteikti jāņem šī. ;D kopš sāku lietot, nav bijušas nekādas problēmas ar tonālā uzklāšanu - nekādu švīku, uzklājas gludi, vienmērīgi un, kā jau rakstīts uz iepakojuma, sniedz "flawless finish"
      iesaku! ;D

      Dzēst
  5. Tiesām ražīgi! :D
    Es arī kā nākamo domāju mēģināt Biodermas Sensibio ūdeni.
    P.S. Tik mīlīga grāmatzīme. ^^

    AtbildētDzēst
  6. Man nepatika Paloma nail expert bāze, ļoti ilgi kalst. Kā nopriku, vienreiz pamēģināju un tagad tikai aizņem vietu nagu laku groziņā.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jāaā...? man gan ātri žūst, tāpēc arī iepatikās. :D

      Dzēst
    2. Cik dīvaini :D Tev ātri, man lēni :D

      Dzēst