svētdiena, 2014. gada 13. jūlijs

Aritaum Stylepop Pudding Tint

Hello!
Vēl viena atsauksme par produktu no Aritaum. Korejieši ir zināmi ar savu lūpu tinšu mizlonīgo izvēli, tādēļ nolēmu izmēģināt vienu no pašlaik populārākajām lūpu tintēm.
Another review of product from Aritaum. Koreans are well known for their biiig choice of lip tints, so I decided to try one of the most popular ones at the moment.

 Tiek piedāvātas 4 dažādas krāsas - polka pink, tango red, lollipop un tonis, ko izvēlējos es swing coral. Tūbiņā ir 8ml produkta, kas, manuprāt, ir ļoooti daudz un es domāju, ka šo es nekad nezietošu līdz galam. Cena ~7 dolāri
There are 4 diffterent colors - polka pink, tango red, lollipop and the tone that I choosed swing coral. There is 8ml of product, which seems so much, I think I will never get through it. The price is ~7 dollars. 
 Iepakojums līdzīgs kā nagu lakām, taču aplikātors tāds pats kā lūpu spīdumiem, kas ir pietiekoši ērts uzklāšanā, taču dažkārt uzķer pārāk daudz produkta un to nākas noslaucīt gar malām.
The packaging is pretty similar to nail polish, but the applicator is the same as the most lipgloss applicators, which is pretty easy to use, but sometimes it takes too much product, so I have to wipe it off.
 Kā var redzēt šajā bildē, tas ir diezgan spilgts, taču...
As you can see in this picture it is pretty bright, but...
 ...līdz ko to iztušē, tas izskatās pavisam dabīgi un piedod tādu kā pavisam nelielu, dabīgu toni. Lūpu tinte nesausina lūpas un tai ir glossy finišs.
...as soon as you blend it, it looks very natural and gives you that really pretty, natural sheen. Lip tint doesn't dry out the lips and it has glossy finish.

11 comments:

  1. man šitāda tipa pudelītes nepatīk, reāli, kad produkts sāk iet uz beigām, kaut ko izkasīt laukā neiespējami. tāpēc tas tilpums tikai liekas milzonīgs :)))
    bet lūpu tintes nav man. kaut kā nesanāk sadraudzēties. toties patīk, kā izskatās uz citiem :)))

    AtbildētDzēst
  2. ES mēģināju BENFIT šada tipa produktu, man kaut kā nevisai, tur ar nagu lakas tipa otiņu un tad tā sajūta man ar ne visai. Inčīgs produkts, bet ne katram :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man tam arī jāpiekrīt! :) Interesanti, bet ne parocīgi.

      Dzēst
    2. jā, es arī piekrītu! :D somiņā šadu galīgi nav ērti nēsāt.

      Dzēst
  3. Parasti neesmu lūpu krāsošanas fane, bet šī man ļoti iepatikās un izskatās super :)

    AtbildētDzēst
  4. Lūpas nekrāsoju vispār, visas tās tintes mani pamatīgi mulsina. TOMĒR, nezinu kāpēc, bet tieši šis pudelītes dizains mani piesaista :)

    Brigita,
    http://www.lostinpattern.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jāa, korejieši prot piesaistīt pircējus ar piemīlīgiem iepakojumiem. ;D

      Dzēst