sestdiena, 2015. gada 22. augusts

Tukšinieki #18

Sveiki!
Šoreiz tukšinieku rakstā ir daudz klasiski produkti, kas allaž atrodas manā skaistuma arsenālā :D, kā arī nedaudz patīrīju savus kosmētikas krājumus, tā kā allaž sekoju, kad produktiem beidzas derīguma termiņš.

1. Pantene Aqua light šampūns - viens no maniem mīļākajiem šampūniem, allaž atgriežos pie šī, kad nezinu, kādu šampūnu vēlos. Lieliski attīra matus, bet nepadara tos sausus, neatur silikonus, svaigi smaržo.
2. Batiste sausais šampūns (medium) - mans absolūti mīļākais sausais šampūns!! Konkrēti šis ir ar nelielu nokrāsu, kas perfekti der tumšākiem matiem, jo klasiskais - baltais mēdz atstāt pārpalikumus.
3. Dove dušas želeja - kārtējais produkts, kas allaž atrodas manā vannasistabā, jo Dove dušas želejas ir manas mīļākās dušas želejas. Tās ir mitrinošas, lieliski smaržo un, protams, lieliski attīra un puto!
4. Eucrin DermoPurifyer sejas attīrīšanas līdzeklis - šis ir mans mīļākais sejas attīrošais līdzeklis, ļoti maigs, nesausina un lieliski attīra. Esmu izlietojusi neskaitāmus  šī produkta iepakojumus, tāpēc drīz būs jāmeklē kaut kas jauns, lai izmēģinātu.
5. Benefit The Porefessional - nepatika, man likās, ka pilnīgi bezjēdzīgs produkts, tikai aizprostoja poras.
6. L'occitane amande ķermeņa pieniņš - ārkārtīgi patīkams produkts, lieliski smaržo, diezgan saldi, pēc mandelēm, ātri iesūcas ādā, bet padara to ļoti maigu un zīdīgu. Labprāt iegādātos pilno iepakojumu.
7. Bioderma Sensibio H2O - klasika, kārtējā iztukšotā pudelīte!! Neaizstājams produkts!!
8. Dzintars Jūrmala saules auzsarglīdzeklis SPF24 - Dzintars ir mani mīļākie saules aizsarglīdzekļi, taču šovasar vairāk par SPF16 es nekur nevarēju atrast, tādēļ nācās izlietot vēl pagājušās vasaras krājumus. Kāpēc? Vai viņi tiek izņemti no sortimenta? Ļoti žēl, jo, manuprāt, mazāk par SPF25 lietot nav jēgas. 
9. Essence Lash Princess skropstu tuša - man ļoti patīk abas Essence Lash Princess skropstu tušas, tikai tās ātri izžūst, lai gan cena ir diezgan smieklīga, tāpēc noteikti iesaku!! Kuplina, pagarina, intensīvi melna krāsa, tikai mēdz salipināt skropstas.
10. Essence All about matt caurspīdīgais pūderis - šis ir vislētākais pie mums pieejamais caurspīdīgais pūderis, taču tas satur talku, ko es allaž cenšos izvairīties sejas pūderos, jo ievēroju, ka tas pasliktina manu sejas ādas stāvokli. Ir ok, bet atkārtoti nepirkšu.
11. Maybelline Colorama nagu laka - abi toņi ir ļoti skaisti un perfekti priekš vasaras, lieliska noturība un pigmentācija.
12. Dažādi lūpu produkti, ko metu ārā, jo zinu, ka tos vairs nelietošu vai tiem ir beidzies derīguma termiņš, lūpu krāsām un spīdumiem tie ir 18 mēneši kopš atvēršanas brīža.
13. Schwarzkopf BC Bonacure Oil miracle šampūns - patika, viegls, labi attīrošs šampūns + man ļoti patika smarža!

6 komentāri:

  1. paldies
    ļoti noderīgi komentāri, īpaši par talku pūderī (man tāds ir noliktavā).
    tam benefit arī nebija mērķis pārklāt poras? kur ieguvi tādu mazo paraudziņu? man līdzīgas problēmas ar ādu, tāpēc negribu speciāli pirkt produktu, lai vēlāk to izmestu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, bet ievēroj, ka pēc benefit praimera lietošanas, man parasti parādījās izsitumi, lai gan allaž cītīgi attīrīju ādu. :)
      paraudziņu vinnēju giveaway.
      pilnīgi piekritu, paraudziņi ir lieliska lieta!

      Dzēst
  2. Dove man liekās diezgan ziepjainas dušas zelejas, es pat nesaprotu ko visi pa viņam tā fano :D man tās liekās vienkārši ziepes, kas mazliet labāk puto :D Tbs zelejas nav tik ziepjainas pēc struktūras, YR želes nav nekas tuvu ziepjainam- baigi patik viņu alvejas pamatsastāvs

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. esmu mēģinājusi TBS dušas želejas, bet, man šķiet, ka to cena ir nedaudz pārspīlēta un smarža pārāk intensīva. :)

      Dzēst
  3. kur tu pirki to sauso šapmūnu? :)

    http://anniens.blogspot.com/

    AtbildētDzēst