sestdiena, 2013. gada 25. maijs

Maija favorīti

Čau!
Atkal ir pienācis tas laiks, lai atrādītu produktus, kurus es esmu iemīļojusi šī mēneša laikā. Šoreiz daudz dažādu produktu gan matu kopšanas, gan sejas kopšanas produkti, gan arī kosmētika.

Garnier goodbye damage instant ultra-care balzāms matiem - lai arī tas skaitās kā balzāms-maksa, es to lietoju kā kondicionieri, jo priekš maskas tas galīgi neder, bet kā kondicionieris šis produkts der perfekti. Ļoti patīkami smaržo - augļu konfektēm. :D Nēesmu pamanījusi, ka mani daži sasķēlušies galiņi būtu pazuduši, bet ar to var cīnīties tikai dodoties pie friziera. ;)
Schwarzkopf gliss kur matu maska - lūk šo es saucu par īstu matu masku! Padaru matu veselīgus, spīdīgus, viegli ķemmējumus un zīdīgus. Ar katru lietošanas reizi, maniem matiem šī maska patīk vairāk un vairāk. Viss tas, kas vajadzīgs maniem matiem! Vienīgais, kas man nepatīk šajā maskā ir smarža - pārāk salda, taču izmazgājot matus, smarža nav tik ļoti uzkrītoša.
L'oreal caresse lūpu krāsa (06-aphrodite scarlet) - šo lūpu krāsu es nopirku kaut kad martā vai februārī, bet sākumā man tā īpaši nepatika. Jā, krāsa skaista, tekstūra patīkama, bet KĀ tā sausināja manas lūpas!!! Iespējams, tas bija laikapstākļu ietekmē, taču tagad ši lūpu krāsa der perfekti. Noturība gan nav tā labākā ~1,5h. Šeit.
Tonymoly appletox peeling cream - jau savā atsauksmē rakstīju, ka šis produkts noteikti būs manā favorītu sarakstā. Lietoju to katru otro dienu un jo vairāk to lietoju, jo vairāk man tas patīk. Šeit.
Catrice camouflage cream - sākumā šis konsīleris man šķita pārāk cakey, taču es iemācījos to pareizi lietot un tagad tas man ļoti patīk. Neteikšu, ka tas ir labāks kā Catrice all around concealer, bet šim konsīlerim ir lielāka sedzamība un tas man patīk!
Lush jumping juniper cietais šampūns - šis ir mans otrais cietasi šampūns no Lush, un es pat vairs īsti nezinu kā es kādreiz varēšu lietot šķidros šampūnus, tik ļoti man patīk šie šampūni, ka es tiešām vairs negribu atgriezties pie šķidrajiem. Mani mati izskatās daudz veselīgāki un tīrāki! Šeit.
Etude House chocolate smudge liner - lietoju to gandrīz katru dienu. Viegli uzklājams, noturība lieliska, jaukas krāsa ikdienai - dievinu! Šeit.

4 komentāri:

  1. Catrice kamuflāža ir pavisam noteikti arī manā maija favorītu grupā. Arī Lush cietie šampūni patīk, tikai ne visai tā beigu stadija, kad sāk jukt ārā.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, man arī viens lush šampūns pie beigām galīgi sapļurgāts sanāca. :D

      Dzēst
  2. Thanks for reading my blog ^.^ and your blog is really cute !

    AtbildētDzēst