sestdiena, 2013. gada 18. maijs

Šodienas pirkumi

Čau!
Šodien vienīgā vieta, kur varēja glābties no šausmīgā karstuma bija veikali. :D Un tā nu sanāca, ka es bišķiņ aizrāvos un sapirkos ne tikai veselu čupu ar sladējumiem, bet arī ar dažādiem jaukiem produktiem matiem un ķermenim. ^^

Jau sen esmu dzirdējusi cik Natura Siberica ir daudz kvalitatīvu produktu, tā nu es šodien aizčāpoju līdz vienīgajai Sibericai manā rajonā un nopirku šo burvīgi smaržojošo pīlingu ķermenim:
Tas ir ar bambusa ekstraktu un jūras sāli. Smaržo ļoti atsvaidzinoši. Nezinu kā īsti smaržo bambusi, bet smarža šim skrubim drīzāk atgādina jasmīnu. Perfekts produkts vasarai! Pluss vēl iegādājos losjonu ķermenim ar kaut kādu mistiska zieda smaržu:
Šo es iegādājos, jo tam ir ļoti viegla konsistence, tas ātri iesūcas un brīnišķīgi smaržo. Lieliski derēs vasarā pēc atsvaidzinošas dušas. Vispār mani patīkami pārsteidza Natura Siberica. Iepriekš nemaz neievēroju šo veikalu, bet izlasot daudzās, labās atsauksmes par produktiem  no šī veikala, arī es vēlējos kaut ko izmēģināt. :)
Tālāk sekoja gājiens uz "Drogām", no šejienes nav iespējams iziet neko nenopērkot, it īpaši, ja ir "Lielais ķēriens". Nopirku 2 ļoti izslavētus produktus latviešu blogos - Got2be guardian angel karstuma aizsarglīdzekli un Schwarzkopf matu masku. Kā arī paķēru jauku nagu lakas tonīti no Essence (149-hello marshmallow).

1 komentārs: