piektdiena, 2013. gada 8. novembris

HURTS koncerts

Čau!
Pirmdien - 4. novembrī Arēnā Rīga notika britu sintpopa Hurts grupas koncerts. Wooohooo! :D Esmu liela Hurts fane jau kopš pirmā albūma un biju ļotiļotiļoti priecīga redzēt viņus dzīvajā, pati savām acīm. Tā kā koncerts bija absolūti lielisks, vēlējos padalīties iespaidos kopā ar jums.
Raksts nebūs diezgan garš, jo es īsti neprotu rakstīt atsauksmes par koncertiem, parasti mani pārņem emocijas un neko jēdzīgu es nespēju pateikt!:D

Grupu iesildīja lietuviešu Golden Parazyth mūziķi, kas izrādījās labāki nekā cerēts, bet teikšu godīgi, tā solista dīvainās robot dejas un "man notirpa rokas" deja, likās šausmīgi smieklīga un es nespēju šo grupu uztvērt nopietni. :D Haha!
Taču, kad uz skatuves parādījās Hurts, viss sākās pa īstam! Man bija liels prieks, ka lielākā daļa dziesmu, ko viņi izpildīja bija no vecā albūma, jo ar to man ir saistītas daudz patīkamas atmiņas un vispārībā man tas patīk daudz vairāk nekā jaunais. Koncerts sākās ar Mercy, kas ir ļoti spēcīga dziesma no otrā albūma.
Es, starp citu, esmu viens no tiem cilvēkiem, kas vienmēr dzied līdzi dziesmām koncertā - zinu vai nezinu vārdus, bet man ir tiešām vienalga vai es kaitinu cilvēkus vai nē, jo es taču atnācu izklaidēties! :P
Ahhhhh, tas bija vienkārši fantastiski!!!!
Es tiešām nespēju izvēlēties vienu konkrētu dziesmu, kuru viņi izpildīja vislabāk, jo viss tiešām bija lieliski!! Taču mana vismīļākā Hurts dziesma ir Silver Lining!
Nu jā... Kā jau teicu, neko daudz nevarēšu pateikt, jo labāk taču ir vienu reizi redzēt, nekā simts reizes dzirdēt, tāpēc, kad Hurts atgriezīsies Latvijā, noteikti visiem iesaku aiziet un pavadīt lielisku vakaru, klausoties fantastisku mūziku. Yay!
Ja kāds no jums ir bijis koncertā, noteikti ieraksti komentāros, kā tev patika un kura ir tava mīļākā dziesma!!! ;)

Viss Hurts - The Exile Tour koncerts Rīgā:

P.S. Hahah ievēroju, ka gandrīz visi teikumi šajā rakstā beidzas ar izsaukumu zīmēm...! :D emocijasemocijas!!
Bilžu avots šeit un šeit.

4 komentāri:

  1. Forši! šAdi pasākumi noteikti uzlādē un dod iedvesmu :)

    AtbildētDzēst
  2. Hurts mūzikas īpatnība ir tā, ka ar pirmo noklausīšanās reizi ir par maz, lai uztvertu visu kas tajā ir ietverts. Tā nav lēta popmūzika kur ir lipīgs piedziedājums, bet viss pārējais ir kaut kāds skaņu savārstījums. Hurts mūziku ir jāklausās no dziesmas sākuma līdz beigām. Un ar katru nākamo noklausīšanās reizi gandrīz visas Hurts dziesmas patīk arvien vairāk nekā iepriekš. Otrais albums tāpat kā pirmais albums tikai laika gaitā iegūs atzinību. Sākotnēji man arī pirmajā albumā patika tikai dažas dziesmas, bet tagad ir tikai viena, kuru es neklausos (Verona). Otrajā albumā ir vismaz 8 ievērības cienīgas dziesmas (Exile, Miracle, Sandman, Blind, Mercy, The Crow, Somebody to die for un Help). Un jāpiemin arī Hurts lieliskās kaverversijas - Bjorkas Army of me, E. Džona Live like horses un Minogas Confide in me. Pat Hurts remiksa versija Lady Gagas dziesmai Judas ir izdevusies interesanta. Hurts - talantīgi mūziķi, kuru koncerti Latvijā nākotnē būs tādi paši svētki plašām ļaužu masām kādi ir DM koncerti.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, pilnībā piekrītu tev, Hurts ir satriecoši!!!!!!!!!!

      Dzēst