piektdiena, 2013. gada 15. novembris

Mizon Watermax Moisture BB Cream

Hello!
Kā jau minēju vienā no saviem rakstiem, esmu sava perfektā BB krēma/tonālā meklējumos. Šoreiz devu iespēju šim - vēl viens BB krēms no Mizon (šoreiz bez gliemežu slienas, bet ar ūdens pilītēm).
As I have mentioned in one of my blog posts, I'm searching for my one and perfect BB cream/foundation. This time I'm giving chance to this BB cream (this time there is not a snail slime, but water drops). 

Iepakojums ir parasts - gaiši zilā krāsā, tam nav nekāda īpaša dozatora. Tas sastāv no 50 ml produkta un sola:
izlīdzināt sejas toni (tātad tas ir viegla pārklājuma);
aizsargāt no ultravioleta starojuma ar SPF25 PA++;
mitrināt.
Šo visu BB krēms sola noturēt visas dienas garumā ("njajajā"). Tas maksā ~6 ls, kas ir apmēram 9 eiro.
Es negaidīju neko īpašu no šī BB krēma un principā tas mani arī nekādīgi nepārsteidza pēc tās lietošanas.  :) Viduvējs BB krēms ar vieglu pārklājumu, taču viens ir skaidrs - tas NAV mitrinošs BB krēms un sausas ādas īpašniecēm, šis nebūs īstais BB. Kā arī šo krēmu es noteikti neietektu jūtīgas ādas īpašniecēm, jo tam piemīt ļoooti spēcīga jasmīna (vai kaut kā tāda) smarža - diezgan patīkama, bet bišķiņ traucējoša, lai gan tā ātri pazūd. ;)
It's a simple packaging - bright blue and it doesn't have any special dispenser. It has 50 ml of product and it promises to:
make your skin tone more even;
protect from ultraviolet radiation with SPF 25 PA++;
moisturize.
And it says that this BB cream is going to do it all all day long ("of course").  It costs about 12 dollars. :)
I wasn't expecting anything special and I was totally right, because it's simple, "nothing really special cream", but one thing is clears - it's NOT moisturizing BB cream and it's totally not for those with dry skin. Also I would not suggest it to those with sensitive skin, because this BB has a really strong jasmine (or something like that). It's smells nice, but a little bit disturbing, although it disappears pretty quickly. ;)
Te var redzēt swatchus + trešajā attēlā var apskatīt kā BB krēms izspiež ūdens pilītes, kas it kā arī mitrina ādu. Pēdējā attēlā var apskatīt, ka krēmam ir matēts finišs, kad manuprāt, padara to perfektu tiem, kam ir taukaina vai kombinēta sejas āda. Kā arī priekš "mitrinoša BB krēma"", tas diezgan ilgi kontrolē sejas spīdumu ~4h.
Here you can see the swatches + in the third picture you can see how cream pushes out the water drops which suppose to moisturize your skin. In the last picture you can see that BB cream has a matte finish, which makes it perfect for those with oily or combination skin. Also for a "moisturizing BB cream", this one has a pretty good shine control ~4h. :)

4 komentāri:

  1. No kurienes rodās tās pilītes un kas ar viņām notiek pēc tam? :) Tā jau izklausās kā kārtējais BB krēms....

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. īsti nemācēšu tā saprotami paskaidrot, bet kā es to sapratu, tad tās pilītes ir noslēgtas krēma saturā, bet kad to sāk izsmērēt, tas tā kā izlien un sprāgst. :D atceros, kaut kas līdzīgs kādreiz bija no l'oreal. :)

      Dzēst
  2. Amazing post! :)
    I'd like to invite you to my VERY FIRST INTERNATIONAL GIVEAWAY. The rules are really simple, and the gift is a voucher for shopping... You choose what, so please join! :) I expect you. Good luck xx
    http://tinasstylesinners.blogspot.com/2013/11/international-christmas-giveaway-gift.html
    xo, Tina

    AtbildētDzēst