trešdiena, 2014. gada 3. decembris

Tukšinieki #13

Čau!
Tukšās pudelītes krājas tik pat ātri, cik laiks skrien. :D Akal esmu skarājusi veselu kaudzi tukšinieku. Nesaprotu, kur tie tik ātri rodas?
1. Pantene Aqua light šampūns - viens no maniem mīļākajiem šampūniem, labi attīra, nepadara matus smgnējus, nesatur silikonus.
2. Timotei Strenght&Shine šampūns - normāls, taču beigās likās, ka tas ir pārāk maigs un neattīrija matus, likās, ka jau pēc mazgāšanas tie bija netīri.
3. Organix macadamia oil matu maska - atceros, ka man tā ļoti patika, taču šoreiz man šķita, ka tā īsti nemitrina matus, tie kļūst mīksti un pūkaini, spuraini.
4. Schwarzkopf Gliss Kur hair repair kondicionieris - patīk, lēts, pilns ar visādām fui lietām, bet padara matus mīkstus, gludus un spīdīgus. Noteikti kādreiz iegādāšos atkārtoti.
5. Maybelline Colossal Volume skropstu tuša - kādreiz bija viena no manām mīļākajām skropstu tušām, taču pēdējā laikā apnikusi. Ātri izžūst un līdz ar to birst.
6. Visādas izžuvušas nagu lakas no Etude House, Maybelline, Rimmel (šeit), Essence.
7. Garnier Essentials attīrošs losjons - lietoju, lai noņemtu acu kosmētiku. Patīk, tas ir maigs, nekož acis un lieliski atbrīvojas no jebkura veida acu kosmētikas - tušas, lainera u.c.
8. Bioderma Sensibio H2O - bez komentāriem! Atkarība uz mūžu!
9. Batiste Original sausais šampūns - ir ok, man vairāk patīk tas, kas ir domāts brunetēm, jo oriģinālais atstāj nedaudz baltu pūderi, lai arī kā es censtos to iestrādāt matos.
11. Bioderma Cicabio krēms - mīļākais ziemas mitrinošais krēms - aizsargā, mitrina un nomierina ādu.
12. Innisfree mineral melting cushion - sākumā biju apsēsta, taču beigās kaut kā aizmirsu to lietot un sapratu, ka vairs man tas nepatīk - izskatās kā maska uz ādas, dienas laikā ātrāk parādījās spīdums, izcēla sausos pleķīšus. Nezinu, laikam mana āda mainījās. Te ir atsauksme.
13. Skin79 Pink BB krēms - mans absolūti mīļākais BB krēms!!! Šeit ir mana vecā atsauksmi, taču drīzumā izveidošu jaunu atsauksmi ar uzlaboto Skin79 iepakojumu. ;)
14. Visādi paraudziņi no The Face Shop, Maybelline, Bourjois, Liole, Etude House un Physiogel (vienīgais paraudziņš, kas patika).

11 comments:

  1. Bioderma kā vienmēr bez komentāriem. :) Man tik jautājums par cicabio krēmu, tu to lieto zem kosmētikas vai vairāk uz nakti sejas ārstēšanai? Man šis krēms stāv mājās, nesaprotu ko ar viņu iesākt, man ir taukaina āda ar tieksmi uz pūtītēm. Collosal tuša man arī ir bijusi vairākas reizes, manuprāt ļoti laba, bet par to izžūšanu un biršanu taisnība, viņa tā sāk ātri uzvesties.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Hmm, ja tev ir taukaina āda, varētu būt, ka viņš tev nederēs, kaut gan Cicabio sastāvā ir cinks, kas ir antibakteriāls un varētu palīdzēt saistībā ar pūtītēm. Lieotoju to gan vakarā, gan no rīta, arī zem kosmētikais, tikai jāuzmanās, lai neuzliek par daudz, jo var sākt rullēties. ;)

      Dzēst
  2. Čau! Man radās jautājums par Skin79 Pink BB krēmu.
    Likās, ka raksti tik labu atsauksi, ka jau sāku meklēt kur pasūtīt un tad aliexpress'ā man atrada tādu oranžā iepakojumā. Esi mēginājusi to?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nē, oranžo nēesmu mēģinājusi, taču domāju, ka tas nebūs sliktāks, jo visi Skin79 BB krēmi ir diezgan izslavēti. Oranžais, manuprāt, atšķīrās tikai ar to, ka tur bija lielāks SPF 50. ;)

      Dzēst
    2. atļaušos atbildēt :) ja ar oranžo domā Super Plus Triple functions, tad ir ļoti ok. gaišs (rozā iepakojumā ir maaaziet tumšāks), ar nedaudz pelēko apakštoni. bet gribētos atzīmēt, ka sausai ādai diez vai derēs, jo ir krietni sedzošs un pēc sajūtām biezāks kā Pink BB. mums Rīgā ir Korejas kosmētikas veikals asiko.lv, tur ik pa brīdim var dabūt trial size :) tad nu par simbolisku baudiņu var noskaidrot, kas patīk labāk :)

      P.S. nekad, nekad nesūti kosmētiku no alijekspresa!

      Dzēst
  3. ebay'am un aliexpress'am atšķiras viņi? To nemaz neiedomājos.
    Tagad skatos ebay'ā, a tur vēl sudraba krāsā un violeti. :D
    Ok, meitenes, paldies, gan jau vienu no visiem izvēlēšos. :))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ā un, ja tu pirksi Skin79 BB krēmu ebay, tad noteikti nepērc no pārdevēja, kas ir no Ķīnas, jo 100%, ka tas ir fake!!! Sudraba un violetie ir domāti sausai ādai. ;)

      Dzēst
    2. Varbūt vari padalīties no kura pārdevēja pati pērc? :)

      Dzēst
    3. Parsti pērku to no imloveshop, bet viņi pašlaik nepārdod to BB. Te atradu vienu no Korejas pārdevējiem http://ebay.to/1zV1MCB

      Dzēst
  4. Tā Maybelline tuša ir laba? Man kaut kā nerada uzticību, bet cilvēki pērk ļoti labi un slavē...

    http://killmygirlfriend.blogspot.com/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. kāpēc nerada uzticību? :D jā, laba, vienkārša birstīte un formula, tikai ātri izžūst un sāk birt. :)

      Dzēst