sestdiena, 2015. gada 7. marts

Recent favorites

Hello!
Esmu sakrājusi nelielu produktu bariņu, kas pēdējā laikā izcēlūšies ar savu izcilību. Šoreiz viss pa nedaudz, no ķermeņa kopšanas līdz matu, sejas, lūpu kopšanai un kosmētikas.
I have collected a bunch of products that I have found really good for the past few months. This time it's a little bit of everything from body care to hair, skin, lip care and makeup.

L'oreal Sublime Body ķermeņa krēms - šis ir apbrīnots un iemīlēts daudzu latviešu beauty blogeru vidū, arī es pievienojos pulciņam, jo šis krēms ir patiesi lielisks. Smaržo ļoti patīkami, neitrāli, lieliski mitrina un padara ādu mīkstu un zīdainu, kā arī ātri iesūcas.
L'oreal Elvive extraordinary oil matu maska - esmu burtiski apsēsta ar šo matu masku!!! Ikreizi, kad to lietoju man ir "labo matu" diena, tie izskatās mitrināti un spīdīgi. Kā arī man ļoti patīk kā tā smaržo. Sākumā, kad šaku to lietot, visiem jautāju vai kāds nav iegādājies jaunas smaržas, jo kaut kas tik ļoti labi smaržo, bet izrādījās, ka tie bija mani mati. :D
Catrice Une Deux Trois kolekcijas lūpu krāsa (C01 - meet cherry) - ļoti skaists pavasarīgs tonis ar nelielu violetā piesitienu + lūpu krāsa ir matēta, kas pēdējā laikā ir mana mīļākā lūpu krāsu formula.
Dr.Wolff Acne attack - lietoju jau vairāk par diviem mēnešiem un tas noteikti ir saglabājis manu ādu pietiekoši labā stāvoklī un ikreizi, kad pārstāju to lietot, sapratu, ka tas bija slikts lēmums. Šeit ir atsauksme.
Blistex lūpu krēms - ja arī tu mūžīgi cīnies ar sauso lūpu sindromu, tad tev šo vajag!!! Kopš sāku to lieot, manas lūpas nekad nav bijušas sausas. Tas ir balts krēms, kas smaržo pēc zālēm, taču ir tā vērts, lietoju ikvakaru, un no rīta manas lūpas ir mitrinātas.

L'oreal Sublime Body body balm - this is quite popular amongst the Latvian beauty bloggers and I'm totally one of them, because this body balm is amaaazing. It smells divine, but at the same time quite neutral, so I think a lot of people will like it and it makes your skin moisturized and soft.
L'oreal Elvive extraordinary oil hair mask - I'm obsessed with it, Every time when I use it I have "good hair" day, they look moisturized and glossy. Also I really like the smell of it.
Catrice Une Deux Trois lip stick (C01 - meet cherry) - it's a very pretty spring color with a little bit of violet undertone + it's matte finish, which I have been preferring for the past month.
Dr.Wolff Acne attack - it has saved my skin from brake outs and black head galore and every single time when I stopped using it I understood that that was a bad decision. Here is the review.
Blistex lip cream - if your lips are dry all the time you need this in your life! I use it every single night and in the morning my lips feel sooo moisturized. 

13 comments:

  1. Sublime body dievīgs :) Par Blistex tik daudz labu atsauksmju dizrdēts, es gan pati nēesmu mēģinājusi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, esmu mēģinājusi vairākus Blistex lūpu balzāmus un visi ir lieliski. :)

      Dzēst
  2. Šis Catrice lūpu krāsas tonis ir tāds neuzkrītošs , verētu būt piemērots arī ikdienai , vai vairāk tomēr tāds tumšāks tonis?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā kā man ir ļoti gaiša āda, tad principā jebkura lūpu krāsa man izskatās uzkrītoša, taču principā šis ir lielisks ikdienas tonis. :)

      Dzēst
    2. Paldies , nākošreiz veikalā noteikti pievērsīšu uzmanību šim tonim :)

      Dzēst
  3. Arī pievienojos Blistex lip relief cream fanu klubiņam.


    http://manapasakupasaule.blogspot.com/2014/11/lupu-kopsanas-artilerija.html

    AtbildētDzēst
  4. Dr.Wolf ir ļoti labs krēms! Tā sastāvā ir augļskābes kas palīdz sejas ādai pašai atjaunoties un būt mazāk taukainai. Mana kosmetoloģe ieteica šo palietot piemēram 5 dienas nedēļā un tad 2 dienas izlaist, lai seja pavisam pie tā nepierod. Agrāk krēmam bija labāks nosaukums, Acne Attack man nepatīk! :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. es arī esmu sajūsmā par šo krēmu un pilnībā piekrītu par to dažu dienu izlaišanu, ļoti laba ideja, lai āda nepierod. :)

      Dzēst
  5. Interesting post! Love your style of writing and your pictures!
    Wish you good luck with your blog! And will be happy to see you in my!

    Best wishes,
    Diana Cloudlet
    http://www.dianacloudlet.com/

    AtbildētDzēst
  6. Es šodien pamēģināju L'Oreal masku,vienkārši super! Mati tik veselīgi un spīdīgo izskatās,smarža arī man patīk-nav ne salda,ne uzbāzīga,es pat teiktu mazliet rūgtena!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. superr! es arī esmu burtiski apsēsta, drīz pirkšu otro iepakojumu! ;)

      Dzēst