trešdiena, 2014. gada 29. janvāris

January favorites!

Hello!

Atkal esmu klāt ar saviem ikmēneša favorītiem. Janvāris ir galā! Kāds prieks un laime! Domāsim pozitīvi, vēl taču tikai mēnesis ziemas un tad jau pavisam drīz maijs!! :D Ohh tās maigās pasteļkrāsas, siltā saulīte, ziedi un tā pavasara neaprakstāmā sajūta... Uhh vairs nespēju sagaidīt!
Here I'm again with my favorites! January is over! Yaaay! :D Let's think positive it's only a month left in winter and then it will be spring soon! Those sweet pastel colors, warm sun, flowers and that amazing spring feeling in the air... Cannot wait!

Davidoff Rose water tualetes ūdens - šīs smaržas man uzdāvināja un, ja godīgi, tad šāda tipa smaržas es pat nekad pati nepasmaržotu, jo es īsti neesmu rožu smaržas fane, taču šīs galīgi nesmaržo pēc rozēm, drīzāk pēc kaut kādām konfektēm vai avenēm.
Nivea ūdensnoturīgās acu kosmētikas noņēmējs - ziemā mana acu zona kļūst tik nepārspējami jūtīga un sausa, tāpēc es vēlējos atrast efektīgu, bet maigu kosmētikas noņēmēju. Mēģināju divfāžu, taču sapratu, ka tie tomēr nav domāti man, jo tā vai tā nācās acis stipri berzt, bet šis ir īsta maģija. Tas ir losjona tipa jeb tā kā pieniņveida acu kosmētikas noņēmējs. Nedaudz uzpilinu uz vates plāksnītes, paturu uz acs un voilà viss ir nost!
Innisfree Mineral Melting BB cushion - visu savu sajūsmu izteicu nesenajā atsauksmē šeit. Joprojām patīk, joprojām lietoju!
Etude House Dear Girls Big Eyes maker jeb vienkāršiem vārdiem sakot, acu ēnu zīmulis, kas no vienas puses ir brūns, no otras puses zeltains. Lietoju katru dienu, jo to ir ļoti viegli lietot, no rītiem man nav daudz laika, lai ilgas stundas pavadītu pie meikapa. Dienās, kad steidzos BB cushion + šis + skropstu tuša + lūpu krāsa un es varu skriet ārā no mājām!
Bioderma Sebium Global  - mans mīļākais mitrinošais krēms! Lieliski mitrina, kontrolē sejas spīdumu un vēl cīnās ar izsitumiem. Kas var būt labāks par šo? Atsauksme te.

Davidoff Rose water toilet water - this was given to me as a gift and to be honest I would never even smelt them, because I don't like the smell of roses, but this one smells like candy or raspberries.
Nivea Waterproof eye makeup remover - in winter my eye zone becomes extremely dry and sensitive, so I was looking for an effective, but at the same time very gentle eye makeup remover and I found one! This kind of like a lotion type of a makeup remover. I just put a little bit of it on a cotton pad, hold it a little bit and voilà everything is gone!
Innisfree Mineral Melting BB cushion - I wrote a whole review about this product here. Still like it, still use it!
Etude House Dear Girls Big Eyes maker or in simple words it's just like a eye shadow pen which has a brown color on one side and golden on the other. I use it every day, because it's so simple to use, I don't have a lot of time to get ready in the mornings, so on days when I'm in a rush BB cushion + this + mascara + lipstick and I'm good to go!
Bioderma Sebium Global - my favorite moisturizer! It moisturaizes very well, controls shine and my pimples. What could be better than this? Review here.

Izlasītā grāmata
Es biju ļoti skeptiska, kad klausījos cik ļoti visi sajūsminās par šo grāmatu. Kārtējā triloģija! Taču par spīti tam, ka tā tiešām ir kārtējā triloģija, miksējums starp "Hariju Poteru", "Krēslu" un "Bada spēlēm", tā izrādijās pat ļoti interesanta. Ir piecas kopienas - Mācītie, kas visu laiku zubrās, Drošsirži - drosmīgie un pārdrošie, Nesavtīgie, Taisnprāši - kas visu, laiku saka tikai patiesību, Sirsnīgie - peace and love jeb hipiji un ir meitene - Beatrise, kurai nākas izvēlēties starp vienu no kopienām. Palikt kopā ar ģimeni vai sekot savai sirdsbalsij? Meitenes izvēle ir negaidīta un izaicinoša. Izklausās vienkārši, ej kur vien sirds kāro, bet notika kāds neparedzams misēklis. Meitene izrādījās par Citādo... 
Noteikti iesaku izlasīt, bet ja lasīšanai nav laika, tad pavisām drīz - martā, iznāks arī filma!

6 komentāri:

  1. To cushion - nu dikti gribas izmēģināt.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. irir vērts izmēģināt, kaut kas jauns un nebijis! :D

      Dzēst
  2. Grāmata ir lieliska. Pirmo reizi izlasīju 24 stundu laikā. Otru daļu arī izlasīju, bet tā gan man lika vilties. ;)
    Gaidu ļoti filmu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. haha man kādreiz arī bija šāds grāmatu lasīšanas temps, tomēr pēdējo gadu laikā, tomēr nēesmu atradusi nevienu grāmatu, ko gribētos izlasīt tādā ātrumā.
      otro daļu arī vēlos izlasīt! :)

      Dzēst
  3. Diezgan smieklīgi tie nosaukumi kopienām liekas latviešu valodā, jo pati lasīju angliski jau labu laiku atpakaļ. Esmu izlasījusi visas 3 daļas. Nu par pēdējo gan man domas dalās... :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jāa, latviešu tulkojums visiem tiem populārajiem bestselleriem vienmēr ir visai dīvains. :D

      Dzēst