otrdiena, 2015. gada 1. septembris

Kiko Smart lipstick

Hello!
Pēdējā rakstā minēju, ka Spānijā apmeklēju itāļu slaveno Kiko kosmētikas veikalu. Lielākoties nopirku dāvanas radiniekiem un draudzenēm, bet sev iegādādājos lūpu krāsu, kura noteikti būs viena no lietotākajām šajā rudens/ziemas sezonā.
In my last post I mentioned that while I was in Spain I went to Italian brand makeup shop Kiko. Most of all I got gifts for my family and friends, but for myself I got a lipstick which is definitely going to be a hit this autumn/winter season.

Kiko veikaliņi un kosmētiku var salīdzināt ar Mac, tikai par daudz draudzīgākām cenām. Ļoti minimālistisks stils, liela toņu izvēle un daudz, daudz dažādas kosmētikas un sejas kopšanas. 
Kiko shops and makeup are really similar to Mac, but they are much cheaper. Very minimalistic style, biiig color selection and a lot of makeup and skincare.
Lūpu krāsa, ko es iegādājos ir tonī 914 - Amaranth, tumšs, piesātināts, ogu tonis. Kopumā no Smart lūpu krāsas sērijas pieejami 24 toņi ar dažāda veida finišu - pērļainu, satīna un piesātinātu. Kiko sola, ka lūpu krāsa ir piesātināta, barojoša un noturīga. Lūpu krāsas cena ir 3.90 eiro.
The lipstick that I got is in color 914 - Amaranth, very dark, rich, berry color. In total Smart lipsticks line has 24 different shades available with 3 kind of finishes - full, satin and pearl. Kiko claims that lipstick is going to be rich, nourishing and longlasting. The price of the lipstick is 3.90 euros.
Iepakojums ir vienkāršs, minimālistisks - melns, plastisks. Es varu piekrist visam, ko sola šī lūpu krāsa, tā ir ārkārtīgi pigmentēta, krēmīga, mitrinoša un ļoooti noturīga, jo tā ietonē lūpas. Man patīk kā tā smaržo, līdzīgi kā Mac un Nyx lūpu produkti - saldi, pēc vaniļas.
The packaging is very simple, minimalistic - black, plastic. I agree with everything that this lipstick claims to do, because it's super pigmented, creamy, moisturizing and veeery long lasting, because it tints your lips. I love how it smells, similar to Mac and Nyx lip products - sweet, like vanilla.
Kopumā man ļoti patīk šī lūpu krāsa un es labprāt iegādātos vēl kādus toņus, ja Kiko kosmētika būtu pieejama pie mums. Noteikti iesaku iegriezties Kiko veikalā, ja sanāk ceļot kaut kur Eiropā. Dodu visas 5 margrietiņas!
I really like this lipstick a lot and I would totally buy even more colors if Kiko makeup would be available here. Definitely recommend to check out Kiko shop if you will travel somewhere to Europe.  give all 5 daisies! 

3 komentāri:

  1. uuuu! labs dizains, man patīk ;)) un arī laba cena ;) forss piedzīvojums, es arī, kad atrodos kur atvaļinājumā, meklēju produktus, kas nav pie mums LV savā ziņā tāds azartiņš ;)

    ilze
    sieviskiba.blogspot.com

    AtbildētDzēst
  2. par kiko vispār ne reizi neesmu neko sliktu lasījusi vai dzirdējusi. būs jāliek aiz auss šo zīmolu

    AtbildētDzēst
  3. Tonis ļoti skaists. Man no KIKO ir salīdzinoši maz produktu.. Nevis tapēc, ka viņi ir slikti, bet tapēc, ka es jau tā nespēju izlietot visu kas man ir. Draudzenei Sicīlijā nopirkām bronzeri un lūpu krāsu, citai draudzenei Barselonā arī visādus labumus. Apbrīnoju cenu kategoriju. Nespēju saprast kā var būt TIK lēti. :)

    AtbildētDzēst