trešdiena, 2015. gada 7. oktobris

Tukšinieki #19

Sveiki!
Tukšinieku rakstu sērijas turpinās, kliko 'lasīt tālāk', lai apskatītu un turpinātu lasīt par to, kādus produktus esmu izlietojusi, kuri man patika, kurus vairs nepirkšu atkārtoti.

1. L'oreal Elvital Oil Magic matu maska - man mīļākā matu maska, noteikti pirkšu atkārtoti. Dievīgi smaržo un lieliski mitrina matus.
2. Bioderma Sensibio H2O - bez komentāriem, absolūtais līderis pēc iztukšoto pudelīšu skaita!
3. Elpis mandeļu eļļa - nopirku, jo domāju izmantot sejai, taču kā par brīnumu, tā galīgi nemitrināja ādu un nākošajā rītā tā bija vēl sausāka. Izmantoju matiem, pilināju klāt ķermeņa losjonam, atkārtoti nepirkšu, jo īpašu atšķirību nejutu.
4. Dove Go Fresh dušas želeja  - dievinu Dove dušas želejas. Šī smaržā man atgādina vasaru, jo ņēmu to līdzi ceļojuma uz Spāniju. Noteikti būs atkārtots pirkums. Manu atsauksmi par Dove dušas želejām var izlasīt te.
5. Vichy Normaderm skrubis - patika, taču atkārtoti nepirkšu, jo esmu atradusi jaunu skrubi, kas man patīk daaaudz vairāk (Noreva - šeit ir atsauksme), par Vichy skrubi par izlasīt te.
6. Bioderma pēc sauļošanās pieniņš - man ļoti patika smarža, kā arī tas bija ļoti atsvaidzinošs, taču tā sastāvā bija minerāleļļa, tā kā noteikti to nepirkšu atkārtoti.
7. L'oaccitane Gardenia roku krēms - jauks, smaržīgs, mini roku krēmiņš, taču nekas īpašs, nav parāk mitrinošs, ātri iesūcas, taču atkārtoti nepirkšu.
8. Physiogel calming relief A.I. krēms - absolūti mīļākais mitrinošais krēms, lietoju cauru gadu un mana ādai nekad vairs nejūtās sausa, noteikti iesaku. Arī sastāvs ir iepriecinošs un cena par 50 ml ir adekvāta + šo iepakojumu es lietoju 5 mēnešus, jo to nevajag daudz.
9. Madara Peel sejas maska - patika, ļoti interesanta maska, āda jutās daudz tvirtāka un maigāka pēc tās lietošanas, iespējams pirkšu arī atkārtoti.
10. E.l.f. minerālā acu bāze - ļoti patika, lieliski noturēja acu ēnas visas dienas garumā, kad izlietošu savu acu ēnu bāžu krājumus, pirkšu atkārtoti, ļoti patika, iesaku!!
11. Alterra lūpu balzāms - nekas īpašs, esmu kļuvusi par totālu Blistex lūpu balzāmu fani, tā kā šo nepirkšu atkārtoti. Šeit var izlasīt par maniem mīļākajiem lūpu balzāmiem.
12. La Roche Posay Effaclar Duo+ krēms - pumpu ziņā šis neko nedara, taču man patika to lietot, kā rīta mitrinošo krēmu, jo tas ir viegls, kontrolē spīdumu, taču tajā pašā laikā arī mitrina ādu. Te būs mana atsauksme.
13. Maybelline The Collosal Go Extreme Leather Black skropstu tuša  - man patika, Maybelline skropstu tušas ir vienas no manām mīļākajām tušām, lieliski kuplina un pagarina.
14. Lush cietais šampūns (jumping juniper) - man ļoti patīk Lush cietie šampūni, allaž tos iegādājos pirms doties ceļojumā, jo tie ir ļoti kompakti. Manu atsauksmi vari izlasīt šeit.
15. Beauty Formulas spīduma absorbējošie papīrīši - patīk, lieliski dara savu darbu, noteikti pirkšu atkārtoti.
16. Metu ārā nagu lakas un kosmētiku ar beigušos derīguma termiņu.

4 komentāri:

  1. Man ļoti patīk Dove dušas želejas, jo tās ir tik krēmīgas, kā nevienas. Par mandeļu eļļu, jeb eļļām kopumā, lai cik paradoksāli nešķistu, tas var arī sausināt, tā ir taisnība.
    Es arī esmu Blistex fane,bet tas konkrētais Alterra balzāms man tiešām patika, jo bija tā sviestainā tekstūra, taču blistexam nekas nestāv blakus, kad runa ir par dziedēšanu! :D

    AtbildētDzēst
  2. tieši nesen sāku izmantot vichy normaderm scrubi. likās, ka būs abrazīvāks, intensīvāks, bet kopumā neredzu īstu atšķirību no purete thermale pīlinga, bet visumā patīk.
    loccitane roku krēmi šobrīd ir mani favorīti.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. vichy skrubis man patika, taču domāju, ka atkārtoti nepirkšu :)

      Dzēst