ceturtdiena, 2014. gada 28. augusts

August favorites

Hello!
Nēesmu veidoju favorītus jau vairākus mēnešus, jo pēdējā laikā pieturos pie vecajiem favorītiem un reti, kad izmēģinu kaut ko jaunu.
It's been a while since I have done a favorites, just because I haven't been trying new products and sticking to the old favorites.

Vichy Normaderm skrubis - kad iegādājos šo produktu, nedomāju, ka tas man tik ļoti iepatiksies, taču esmu ievērojusi lielu atšķirību starp to kāda mana āda bija pirms un pēc. Šeit ir detalizētāka atsauksme.
Maybelline Big Eyes skropstu tuša - izlietoju veselas divas tūbiņas un šī noteikti ir kļuvusi par vienu no manām mīļākajām tušām. Tā ir intensīvi melna un ļoti kuplinoša, tāpēc ir jābūt uzmanīgai, jo tā mēdz nedaudz salipināt skropstas. Visvairāk, protams, man patīk piemīlīgā apakšējo skropstu birstīti, kas īstenībā ir ļooooti ērta un lietderīga.
La Roche Posay Effaclar Duo + krēms - par šo es arī iepriekš uzrakstīju atsauksmi. Joprojām lietoju to kā mitrinošo krēmu no rīta un šķiet, ka tas patiešām, varbūt ne gluži ārstē pumpas, bet noteikti tās kontrolē un neļauj tām darīt, ko tās vēlās. :D 
Maybelline Baby Lips lūpu balzāms (pink punch) - šis te vienmēr mētājās manā somiņā, jo to ir viegli uzklāt, tas ir mitrinošs un piedod dabīgu, rozā nokrāsu lūpām.

Vichy Normaderm scrub - when I purchased the product, I didn't thought that I will like it that much, but I have noticed a huge difference in my skin before and after. Here is a review.
Maybelline Big Eyes mascara - I have already used up two of these and this has became one of my favorite mascara for sure. It is intense black and veeery thickening, so you have to be careful, because it can clump. Obviously I really like the little, cute bottom lash brush, which is actually really convenient and useful.
La Roche Posay Effaclar Duo + cream - I have already written a review about this. Still use it as my morning moisturizer and it seems like it's truly does it's job, the cream doesn't really heal the pimples, but it does control them.
Maybelline Baby Lips lip balm (pink punch) - this one is always somewhere in my bag, because it is easy to apply, it's moisturizing and it gives a nice pink tone to the lips.

Grāmata
Šī ir "Vējiem līdzi" grāmatas turpinājums. Sākumā biju ļoti skeptiska un īsti nevēlējos lasīt šo grāmatu, jo "Vejiem līdzi" man šķita ārkārtīgi garlaicīga un vienmuļa, taču līdz ar pirmajām lappusām šī grāmata mani patiešām aizrāva. Tai ir pavisam cita noskaņa, daudz dzīvāka un spraigāka atšķirībā no pirmās daļas - vairāk dialogu un notikumu. Katras nodaļas beigās atgadījās kaut kas, kas lika turpināt lasīt, nevis atlikt grāmatu novārtā. Ja kāds vēlas izlasīt, vai pašlaik lasa šo grāmatu, tad šeit sekos spoilers!!! :D Man bija milzīīīgs prieks par galveno varoni, ka beigu beigās viņa beidzot varēja būt laimīga un ieguva visu, ko viņa bija pelnījusi un vēlējusies. Spoilera beigas! :D Es tiešām izbaudīju šo grāmatu un par spīti tam, ka tā bija visai gara, es labprāt būtu lasījusi vēl trešo, ceturto u.c. daļas. Noteikti iesaku to visām un visiem, kam patīk klasika un romantiski stāsti par sarežģītu un kaislīgu mīlestību!

6 komentāri:

  1. Interesanti, ka Vējiem līdzi ir tāds turpinājums, jo liekas, ka viss ir bijis pateikts par Vējiem līdzi varoņiem jau iepriekšs, bet domāju grāmata visnotaļ ir interesanta :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. hmm, man gan šķiet, ka "Vējiem līdzi" beidzās visai aprauti, man pilnīgi prasījās pēc turpinājuma. ;)

      Dzēst
  2. Man arī ļoti gribas notestēt LRP krēmu, pēc visām fantastiskajām atsauksmēm!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. mhm, iesaku pamēģināt! Vēl gribētos izmeiģināt La Roche-Posay Effaclar K, tas arī it kā esot ļoti labs. :)

      Dzēst
  3. La Roche posay ir manā wish list :) Dikti gribas ;)

    AtbildētDzēst
  4. Sveika, es sekoju tavam blogam un vēlos lūgt ka varbūt tu vēlies sekot manējam, es tikai nesen atsāku aktīvi rakstītu skaistuma rakstiņus. Bet galvenais varbūt vari man uz e-pastinu vai manā blogā uzrakstīt vai tev ir ad sense un kā tu viņus aktivizeji tāpēc ka mani viņi vienmēr atsaka- vai nu par maz teksta vai kā?! vvarbūt ir kāds padomiņš? :) Paldies un veiksmi blogošanā

    AtbildētDzēst