trešdiena, 2014. gada 20. augusts

Tukšinieki #11

Sveiki!
Pēdējā laikā esmu piebremzējusi ar produktiem, ko izlietoju, taču kā jau vienmēr ir sakrājies neliels bariņš tukšu iepakojumu.
1. Nivea powerfruit relax dušas želeja - šī ir viena no manām mīļākajām dušās želejām, tā patīkami smaržo un pēc šīs dušas želejas ādu nejūtās ļoti sausa un savilkta.
2. Organic Shop organic algae&salt ķermeņa skrubis - man ļoooti patīk organic shop skrubji, it īpaši sāls skrubji, jo tie ir pietiekoši abrazīvi un padara ādu ārkartīgi maigu. Šis smaržo diezgan neitrāli, patīkami, svaigi.
3. Dzintars Jūrmala saules aizsargkrēms SPF30 - vienīgais ķermeņa aizsargkrēms kam uzticos, jo ir bijuši gadījumi, kad no citiem man veidojās alerģija. Man patīk, ka tas ir biezs un krēmīgs, lieliski aizsargā, un man pat patīk smarža (atgādina vasaru un bērnību :D).
4. Differin krēms - lobošs krēms saisai ādai tendētai uz pumpām. Principā patika laikā, kad tas bija aktuāls, tagad to vairs nelietoju, jo vasarā šāda tipa krēmus nevar lietot un tam beidzās derīguma termiņš. Atsauksme šeit.
5. Izžuvušas nagu lakas no Etude House(šeit), Rimmel (šeit) un Essence.
6. Garnier intensive 7 days roku krēms - patīīīk, neaizstājams favorīts!
7. Innisfree no sebum minerālais pūderis - mans jaunais, absolūti mīļākais pūderis. Tas nesatur talku, lieliski matē, taču tam ir mazs tilpums un tas ātri beidzās. :/ Atsauksme šeit.
8. Maybelline colossal volume skropstu tuša - Maybelline tušas ir manas mīļākās un šī ir viena no tām, ko esmu pirkusi neskaitāmas reizes. Klasiska formula, vienkārša birstīte, lieliski kuplina un pagarina skropstas - viss, kas vajadzīgs.
9. Planeta Organica pīlings - patika ziemā, kad mana āda bija sausa un es nezināju kādu skrubi lietot. Iespējams pirkšu atkārtoti, tikai ziemā.
10. Lush cietais šampūns (jumping juniper jeb kadiķis) - esmu liela Lush cieto šampūnu fane! Šis ir priekš taukainiem matiem, tāpēc pērku to vasaras laikā. Atsauksme šeit.
11. Visādi paraudziņi no Etude House, Missha, The Face Shop - neviens nepatika.
12. Kruidvat pure&nature lūpu balzāms  - tīri tā nekas... mitrinošs un it kā dabīgs - patika.

P.S. Papildināju rakstu "Kā apkarot pumpas?".

2 komentāri:

  1. Interesanti, daudz lietas izlietotas :) man ar patīk pīliings, bet tagad nedaudz esmu atstājusi novārtā, arī laikam uz ziemas laiku sākšu tik lietot :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jāa, pīlings ir tiešām labs! :) būtu forši izmēģināt vēl kaut ko tamlīdzīgu.

      Dzēst